Žemės riešutai yra baltymų ir niacino šaltinis, todėl juos valgant, pagerėja smegenų bei kraujotakos veikla. Kepti žemės riešutai konkuruoja antioksidantų turiniu su gervuogėmis, žemuogėmis, ir yra daug turtingesni antioksidantais negu obuoliai, morkos ar burokai. Žemės riešutai yra šaltinis Coenzyme Q10, greta žuvies, jautienos, sojos pupelių ir špinato.
Pistacijų riešutai turtingi B6 Vitaminu, mineralais - variu ir manganu, juose beveik nėra cholesterolio.
Skrudintose pistacijose išsaugotos visos maistinės savybės ir skonio požymiai.
Rodyti daugiau
Žemės riešutai yra baltymų ir niacino šaltinis, todėl juos valgant, pagerėja smegenų bei kraujotakos veikla. Kepti žemės riešutai konkuruoja antioksidantų turiniu su gervuogėmis, žemuogėmis, ir yra daug turtingesni antioksidantais negu obuoliai, morkos ar burokai. Žemės riešutai yra šaltinis Coenzyme Q10, greta žuvies, jautienos, sojos pupelių ir špinato.
Pistacijų riešutai turtingi B6 Vitaminu, mineralais - variu ir manganu, juose beveik nėra cholesterolio.
Skrudintose pistacijose išsaugotos visos maistinės savybės ir skonio požymiai.
Kepintų riešutų mėgėjai gali pasirinkti platų riešutų spektrą kepintas pistacijas arba kepintus žemės riešutus su druska, taip pat kepintus žemės riešutus su prieskoniais: aitriosios paprikos “Chilli” ir sūrio skonio.
Visi grupės riešutai gaminami tik iš aukščiausios kokybės riešutų.
Unikaliam skoniui išgauti šie riešutai yra apdirbami specialia įranga bei laikantis ypatingos perdirbimo technologijos.
- ko gero, skaniausia...
Rodyti mažiau